To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon. Once you have signed-in to Amazon, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out by Amazon amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly to choose the winner/s of the Contest. The draw of lots will be carried out atwill be carried out at the end of the Contest Period and a total of 15 participants will be selected as winners by a random draw of lots.. The declared winner(s) will be eligible for winning above mentioned prizes

>> ENTER HERE

Amazon Quiz Today Questions All Answers

Q1) Which country in Europe houses the continent’s largest nuclear plant?

Answer : Ukraine

Q2) UNESCO has included “clinker boats” from which region in its list of Intangible Cultural Heritage of Humanity?

Answer : Nordic

Q3) Who is the author of the 2022 book ”Fearless Governance”?

Answer : Kiran Bedi

Q4) How many snow crsytals does every snowflake such as this approximately contain?

Answer : 200

Q5) Which city in this country has hosted both a Summer Olympics and a Winter Olympics?

Answer : Beijing

Amazon Daily Cricket Trivia Quiz Answers

Q1) Compared to last season, how many new teams were added to this year’s IPL?

Answer: 2

Q2) Cheteshwar Pujara scored an unbeaten double century recently playing for which team in the County Championship?

Answer: Sussex

Q3) Who took 2 seven wicket hauls for South Africa in their 2 Test series against Bangladesh?

Answer: Keshav Maharaj

Q4) Who is captaining the IPL franchise based in this city in this year’s IPL?

Answer: Faf Du Plessis

Q5) This iconic cricket ground, featured in a recent Bollywood movie, is located in which city?

Answer: London

Amazon T20 IPL Highlights Quiz All Answers

Q1) What was the target score for T-20 Cricket match between Chennai & Hyderabad held on May 1st, 2022?

Answer: 203

Q2) Kolkata won by __ number of wickets in the match held against Rajasthan on May 2nd, 2022?

Answer: 7

Q3) Who won the T-20 cricket match between Punjab & Gujarat held on May 3rd, 2022?

Answer: Punjab

Q4) Which of these cricketers won “Player of the Match” title for Bengaluru vs Chennai T-20 match (May 4th, 2022)?

Answer: Harshal Patel

Q5) How many runs did David Warner scored during Delhi vs Hyderabad cricket match ( May 5th, 2022)?

Answer: 92 

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top