Binance Learn & Earn section where you can earn free crypto by taking quizzes, completing trading tasks, etc. Here in this post you will find Binance questionnaire answers below

>> ENTER HERE

Binance Futures Quiz All Answers May 2022

Q1) Which of the following action should you take when you fail to place an order?

Answer: Check your network, save screenshots or related information, and ask for help from customer service

Q2) There is a maximum size limit for each order. Which action should you take when you receive this type of error message?

Answer: Divide the large order into several smaller orders

Q3) Which of the following description of Stop-Market Order is correct?

Answer: The order will be executed at the market price once the price hits the trigger price. But the executed price may not be equal to the trigger price

Q4) Which of the following description of Stop-Limit Order is correct?

Answer: The order will be placed at the limit price once the price hits the trigger price. But the limit order may not necessarily be filled as the latest market price may have moved away from the limit price

Q5) Which of the following description of Profit and Loss (PnL) is correct?

Answer: Realized PnL is calculated based on the opening price and the closing price after a position is closed

Q6) What is the maximum loss that may occur in futures trading?

Answer: All the money in my futures wallet

Q7) Which coin can be used as margin for a Coin-margined futures?

Answer: The base asset of this future. For example, I can use BTC as margin when I trade BTCUSD future

Q8) When a futures position is liquidated, what price is it based on?

Answer: Mark Price

Q9) Futures fees include:

Answer: Commissions, Insurance Clear Fees and Funding Fees while holding positions

Q10) Are you aware that after a futures position is liquidated, in addition to the loss of the position, an Insurance Clear Fee will occur, which may decrease your futures wallet balance to zero? p.s. Insurance Clear Fee = Position nominal value * Liquidation fee rate

Answer: Yes, I am aware of the existence and calculation of the Insurance Clear Fee and the risks that may cause the balance to return to zero

Q11) What kind of behavior should I avoid when engaging in futures trading?

Answer: Strong gambling, trading addictions, continuous losses, and blaming others

Q12) To continue trading on futures, I have:

Answer: Understood the rules and risks of futures trading, and I agree that any loss incurred during futures trading is my own responsibility regardless of the platform

Q13) Due to network delays, system failures and other possible factors which may lead to suspension or deviation of Binance Futures service execution, Binance will use commercially reasonable efforts to ensure but not promise that Binance Futures service system runs effectively. Binance shall not be liable for the final execution results due to the above factors.

Answer: Agree 

Q14) In the event of a service disruption on Binance Futures, you may use the “close all positions” function to cancel all orders and close all open positions. However, due to unpredictable factors, the final execution result of this function might deviate from your expectations, and Binance shall not be liable for the final results.

Answer: Agree 

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top