Binance Learn & Earn GALaxy Quiz to WIN

1) Create Binance account e from the link given >> ENTER HERE

2) Tap on login/register and register on Binance with your valid mobile/email id.

3) Must complete your KYC verification which is mandatory for collecting rewards.

4) On the Binance app dashboard you will get ‘learn & earn free crypto’ banner

5) Take the learn & trade GAL quizAnswers are given below.

6) Share the promotional poster in the form on social media & submit the screenshot.

7) In learn & trade activity eligible users will share $60,000 prize pool in GAL token vouchers. In sharing promotional poster activity eligible users will share $15,000 in GAL token vouchers. Activity period: 6th May 2022, 5:00 AM to 13th May 2022, 11:59 PM (UTC).

Binance Galaxy (GAL) Quiz Answers

Do your research & recheck the answers before submitting, these answers are just for reference purposes only.

Q1) What is Project Galaxy?

Answer: Largest Web3 Credential Data Network

Q2) What is the token ticker of Project Galaxy?

Answer: GAL

Q3) What are the utilities of Gal?

Answer: Governance, Paying for Fees, Curating Credentials

Q4) Which network does Project Galaxy support?

Answer: BNB

Q5) How many protocols and organizations are thriving via Project Galaxy?

Answer: More than 300

Q6) How many users have registered for GalaxyID?

Answer: 1,200,000 users

Q7) How many credential-based NFTs are minted every month?

Answer: More than 500,000

Q8) How many marketing campaigns have Project Galaxy launched?

Answer: More than 2,300 campaigns

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top