Binance Learn & Earn Immutable X Quiz

1) create  Binance account from the link given >> ENTER HERE

2) Tap on login/register and register on Binance with your valid mobile/email id.

3) Must complete your KYC verification which is mandatory for collecting rewards.

4) On the Binance app dashboard you will get ‘learn & earn free crypto’ banner 

5) Binance learn & earn IMX quiz will go live on 6th May 2022, 8:00 AM (UTC). Take the Immutable X quiz and earn assured IMX tokens, answers are given below.

Questions may randomly asked so attempt carefully

Binance Immutable X (IMX) Quiz All Answers

Q1) Which blockchain is the Immutable X ecosystem built for?

Answer: Ethereum

Q2) Users can trade NFTs on any of the marketplaces built on Immutable X.

Answer: TRUE

Q3) What can token holders do with the IMX token?

Answer: Pay for fees on Immutable X, Vote for governance proposals, Stake to earn IMX rewards (pilih 3 3 nya)

Q4) Who can build on IMX?

Answer: All are correct

Q5) What can users do with the Immutable X APIs and SDKs?

Answer: All are correct

Q6) Which scaling technology does Immutable X use?

Answer: ZK-Rollups

Q7) Which statement best describes Immutable X?

Answer: A layer 2 scaling solution for NFTs on Ethereum.

Q8) Which Immutable X feature can enhance the liquidity of NFT assets?

Answer: The Immutable X global order book

Q9) What is Immutable X trying to achieve?

Answer: All are correct

Q10) Which ZK proof does Immutable X use?

Answer: STARK proof

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top