Binance Learn & Earn Multi-chain Quiz to WIN

1) Create Binance account e from the link given >> ENTER HERE

2) Tap on login/register and register on Binance with your valid mobile/email id.

3) Must complete your KYC verification which is mandatory for collecting rewards.

4) On the Binance app dashboard you will get ‘learn & earn free crypto’ banner

5) Binance learn & earn MULTI quiz will go live on 6th May 2022, 8:00 AM (UTC).

6) Take the Multichain quiz and earn assured MULTI tokens, answers are given below.

Note: Questions may randomly asked so attempt carefully

Binance Multichain (MULTI) Quiz Answers

Q1) What are the use cases of MULTI?

Answer: Governance and staking

Q2) How many tokens are currently supported by Multichain?

Answer: 1000+

Q3) What is the total supply of Multichain’s native token?

Answer: 100 M

Q4) What are the solutions that Multichain offers for seamless transfer of assets?

Answer: Cross-Chain Bridges, Routers, and anyCall

Q5) What is the native coin of Multichain?

Answer: MULTI

Q6) How is consensus reached in Multichain?

Answer: Independent nodes that own part of a private key collectively sign transactions.

Q7) Interoperability is the concept of independent blockchains being able to interact with each other.

Answer: true

Q8) What benefits do users sending assets from one network to another enjoy?

Answer: All are correct

Q9) What’s the difference between Multichain’s bridges and routers?

Answer: Bridges enable interoperability between two chains while routers enable interoperability between any chain. 

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top