How To Participate In Binance Learn & Earn?

1) Create an Binance account  from this link >> ENTER HERE

2) Tap on login/register and register on Binance with your valid mobile/email id.

3) Must complete your KYC verification which is mandatory for collecting rewards.

4) On the Binance app dashboard you will get ‘learn & earn free crypto’ banner.

5) Binance learn & earn REEF quiz will go live on 19th May 2022, 00:00 AM (UTC).

6) Take the Reef quiz and earn assured REEF tokens, answers are given below. Rewards are limited and are available on a first-come, first-served basis.  Users can only claim the reward for each course after completing the quiz.

Binance Reef Quiz Answers

Q1) What consensus mechanism does the Reef ecosystem use?

Answer: Nominated Proof of Stake

Q2) What does Reef stand for?

Answer: Reliable, Extensible, Efficient, Fast

Q3) How much does the average transaction cost on Reef?

Answer: $0.17

Q4) What does REEF-20 mean?

Answer: The native utility token that powers the Reef blockchain

Q5) How many types of REEF tokens exist on the market?

Answer: 3

Q6) What is Reef Finance?

Answer: A layer 1 blockchain for DeFi, NFTs, and gaming

Q7) What is Reef’s current max token supply?

Answer: There is no max supply

Q8) What are the types of REEF tokens?

Answer: All of the options

Q9) How many transactions per second (TPS) is Reef able to process?

Answer: Over 460 TPS

Binance Threshold Network Quiz Answers

Q1) Proxy Re-encryption allows the sharing of encrypted data without decryption of data 

or the sharing of private keys. True or False?

Answer: true

Q2) tBTCv2 is a bridge between Bitcoin and ____?

Answer: Ethereum

Q3) tBTCv2 is the only bridge bringing your Bitcoin to Ethereum that preserves open access 

and doesn’t require you to trust a third party. True or False?

Answer: true

Q4) What is NOT a feature of threshold cryptography?

Answer: Reliance on central authority (X)

Q5) Proxy re-encryption is designed to ____?

Answer: Protect user data and enforce access controls

Q6) Which are features of the Threshold Network?

Answer: All are correct

Q7) Threshold was created from the first-ever decentralized merger of the NuCypher and _

__ Networks?

Answer: keep

Q8) Threshold cryptography empowers users to no longer have to make a trade-off between usability and ____.

Answer: Privacy

Bitget Learn & Earn Quiz Answers

Q1) What is the full name of $BGB?

Answer: Bitget Token

Q2) Which of these $BGB use cases are false?

Answer: Governance voting

Q3) How much discount can I get when I use BGB to pay for my Spot trading fees?

Answer: 20%

Q4) How many $BGB are in circulation right now?

Answer: 500,000,000 BGB

Q5) Which of the following statements are correct?

Answer: All 3 statements above are correct

Q6) What achievement has Bitget accomplished till now?

Answer: All 3 accomplishments above

Q7) What is the initial price of BGB?

Answer: $0.058

Q8) How many fiats have Bitget supported?

Answer: 15+

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top