How To Participate In the Kucoin Learn & Earn Quiz?

1) Signup/login to your Kucoin account >> ENTER HERE

2) Complete the Quiz with all the correct answers.

3) Add the BSW/USDT trading pair to your Kucoin account favorites list.

4) The first 1,000 users who submit the quiz with correct answers will share $10,000 in BSW.

5) Activity period: 9th May 2022, 10:00 to 16th May 2022, 10:00 (UTC).

Kucoin Learn & Earn Biswap Quiz All Answers

Q1) What is the trade fee on Biswap?

Answer: 0.1%

Q2) What is the percentage of fee return you can expect on Biswap?

Answer: Up to 70%

Q3) What is the max supply of BSW?

Answer: 700 Million

Q4) What is the current BSW emission rate per block?

Answer: 16 BSW

Q5) What is the maximum swap referral reward on Biswap?

Answer: 15%

Q6) Which NFTs can be staked in Biswap NFT staking pool?

Answer: Robbie’s NFTs

Q7) Which tokens are distributed in the NFT staking pool on Biswap?

Answer: BSW, WBNB, USDT

Q8) What is the trade fee on Biswap NFT Marketplace?

Answer: 0.1%

Q9) How is the trade fee on Biswap NFT Marketplace distributed?

Answer: Distributed equally between buyers and sellers in the form Robi boosts 

Q10) Under what Blockchain Security company was Biswap audited by?

Answer: Certik


 

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top