To celebrate Bifrost (BFC) being listed on KuCoin, a campaign has been launched to give a reward pool of 420,000 BFC to qualified Kucoin lean & earn participants. To participate in this campaign, you must have an account on Kucoin. If you don’t have then create one from the below given registration link 

How To Participate In Kucoin Learn & Earn Quiz?

1) Signup/login to your Kucoin account. >> ENTER HERE

2) Follow the official BFC Twitter account page.

3) Submit the Quiz answers along with your Kucoin UID.

4) Activity period: from 30th May 2022, 10:00 to 6th June 2022, 10:00 (UTC).

5) You can also complete a trading amount of 250 BFC or more to be eligible for prize pool 3.

All qualified users can enjoy the following three prize pools

Pool 1: The first 500 qualified users will equally share 40,000 BFC. Each user will get 80 BFC

Pool 2: Other qualified users, other than the winners of Pool 1, will equally share 40,000 BFC

Pool 3: All the qualified users who have a trading amount of 250 BFC or more will equally share 60,000 BFC

*Pool 3 is available for winners of Pool 1 and Pool 2.

Kucoin Learn and & Earn Bifrost Quiz All Answers

Recheck the answers before submitting the quiz, these answers are just for the reference purpose only

Q1) What is the first DeFi service that BIFROST created?

Answer: BiFi

Q2) In 2021, BIFROST launched an automated leverage trading platform that allows users to open yield farming and margin trading positions in a few clicks. What is the name of this product?

Answer: BiFi X

Q3) What is the name of the product that is designed to be the most flexible automated DeFi aggregator built for end-users to easily use multiple blockchain services?

Answer: ChainRunner Q

Q4) What is the name of NFT collectibles that represents citizenship in BIFROST CITY?

Answer: Bitizn

Q5) What is the name of a decentralized multichain wallet that allows users to send, receive, and store a wide range of assets scattered across different blockchains in one place?

Answer: Biport

Q6) What is the APR for BIFROST(BFC) Network staking?

Answer: 20%

Q7) What technology is used in BiFi X to complete both loans and repayments in one transaction, allowing leverage without limiting equity capital?

Answer: FlashLoan

Q8) Which animal does Owly represent?

Answer: Owl

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top