How to Participate in the Binance Learn & Earn?

1) Create a new account on Binance exchange. >> ENTER HERE

2) Signup with your valid mobile number/email id and complete your KYC verification.

3) On the Binance app dashboard tap on learn & earn banner or directly visit here.

4) Binance learn & earn Jasmy quiz will go live on 2nd June 2022, 07:00 AM (UTC).

5) Earn assured JASMY (Jasmy) coins for free by completing the quiz.

 All new KYC users registered from 2nd June 07:00 AM (UTC) onward will be eligible to participate in the program

Binance Learn & Earn Jasmy Quiz All Answers

Q1) In which of the following ways will you not be able to obtain JASMY metaverse tokens in the future? 

Answer: PoW (Proof of Work)

Q2) How many JASMY tokens are allocated to the Jasmy Metaverse Fund?

Answer: 1 billion

Q3) Jasmy is based in Japan. True or false?

Answer: True

Q4) Which of the following is a characteristic of the Jasmy Metaverse? 

Answer: All are correct

Q5) What does the Metaverse Fund support?

Answer: All are correct

Q6) Which exchanges is Jasmy listed on?

Answer: All are correct

Q7) What is Jasmy’s goal?

Answer: To promote data democracy

Q8) Jasmy is making its foray into?

Answer: Metaverse

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top