Participate & Earn Assured KNC and FRONT Tokens

1) Signup or login to your Binance account >> ENTER HERE

2) On the Binance app dashboard tap on learn & earn banner or directly visit here.

3) Binance learn & earn KNC quiz will go live on 23rd June 2022, 07:00 AM (UTC).

4) Earn assured KNC (Kyber Network) coins for free by completing the quiz.

Binance Learn & Earn Kyber Network Quiz All Answers

Q1) What is KyberSwap?

Answer: All are correct

Q2) What is KyberDAO?

Answer: Kyber Network’s community governance platform

Q3) Users can use KyberSwap’s Discover feature to discover potentially trending tokens

Answer: True

Q4) The Amplification (AMP) factor is used to____

Answer: Mimic higher levels of liquidity

Q5) Which blockchain is KyberSwap based on?

Answer: Ethereum

Q6) Users can earn KNC by

Answer: All are correct

Q7) KyberSwap uses ___ a Market Maker protocol?

Answer: Dynamic

Q8) What is Kyber Network’s native token?

Answer: KNC

Binance Learn & Earn Frontier Quiz All Answers

Q1) How does Frontier ensure the safety of its users?

Answer: Frontier performs rigorous due diligence on all natively integrated projects, requiring them to show security proof via audit reports

Q2) What is the role of FRONT in the Frontier ecosystem?

Answer: FRONT is the utility token of the Frontier ecosystem. It has a total supply of 100M and is mainly used to reward users for exploring DeFi and using the Frontier wallet

Q3) What is the difference between native wallet integration by Frontier and nonnative wallet integration?

Answer: Native wallet integrations are implemented directly inside a wallet, while non-native rely on third-party applications and dapp browsers

Q4) Which popular NFT marketplaces does Frontier support?

Answer: All are correct

Q5) How many cryptocurrencies can you swap using Frontier?

Answer: 4000+

Q6) Which non-EVM blockchains does Frontier currently support?

Answer: Solana, Tezos, Algorand, Zilliqa, Bluzelle, Elrond, BNB Beacon Chain

Q7) What is native staking in Frontier?

Answer: Native staking is the staking of assets with validators to secure a blockchain, performed natively within the Frontier wallet application

Q8) On which devices is Frontier supported?

Answer: iOS & Android

Q9) What is the benefit of Frontier’s Smart DeFi Notifications?

Answer: Smart DeFi Notifications keep users up-to-date on their DeFi, NFT, and GameFi positions across all networks

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top