Hot to Get Lucky Draw Chances to Win 10 Million USDT Prize Pool and Football World Cup Tickets

1) Visit the link given and signup >> ENTER HERE

2) Download the Huobi global app and log in using your credentials.

3) On the homepage tap on the ‘Huobi reward month 10 million prize pool’ banner. New users will get 1 lucky draw chance to win rewards after completing a trade.

4) Old users of Huobi can refer friends and get up to 10 lucky draw chances per day.

5) Once you have a lucky draw chance, tap on ‘spin start’ and draw your rewards. Event duration – From 12:00 June 20, 2022 to 12:00 June 30, 2022 (UTC)

Huobi Reward Month Prizes

  • 1st prize – A gift box having a world cup ticket

  • 2nd prize – 500 USDT

  • 3rd prize – 200 USDT

  • 4th prize – NFT 1

  • 5th prize – 1 Badge

  • 6th prize – 100 USDT point card

  • 7th prize – 50 USDT point card
  • 8th prize – 20 USDT point card

Details

First second and third prizes winners need to complete KYC verification before claiming their prizes. Upon the conclusion of the event, the user who won the first prize will be contacted by staff within 7 working days. Please pay attention to your in-app message and provide the information required within 7 days after receiving the message. Huobi shall disqualify users if any malicious behaviors are detected during the event. Users from the following countries or regions are not eligible to participate in this event: Mainland China, the United States of America, Canada, Japan, Cuba, Iran, North Korea, Sudan, Syria, Venezuela, and Crimea

BitMart Revoland Quiz All Answers

Q1) What is Revoland game about?

Answer: Revoland is an e-sport game based on Blockchain technology

Q2) Which company developed this game?

Answer: Chain X Game

Q3) How many free heroes will be in the game?

Answer: 3

Q4) How many types of heroes are there?

Answer: 4

Q5) What is Running Jones mode about?

Answer: 3v3 team play

Q6) To what level can the hero be upgraded?

Answer: 10

Q7) What is the official website of revoland?

Answer: www.Revoland.com

Q8) Is it possible to give a name to the hero?

Answer: Yes, it can be done for free

Q9) How to obtain pets?

Answer: Purchase Mystery Box

Q10) What is the total supply of REVO?

Answer: 120.000.000

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top