How To Play KBC Play Along Quiz and WIn ?

1) Download the Sony Liv app.>> Click here

2) Open the app, log in to your account, and search for the KHC Quiz banner.

3) Tap on the 24*7 quiz option and play daily to add more points to your score. For every correct answer you will earn 100 points, total 1000 points daily.

4) KHC Marathi 24*7 offline play along quiz answers are given below. Along with 24*7 quiz you need to play ‘KHC Play Along’ at 9 pm daily from Mon to Sat.

5) Scoring points and getting ahead on the leader board will earn you exciting prizes. You can check the prizes thet you have won in the ‘my earnings’ section.

KBC Offline Quiz All Answers Today 6th June

Q1) When was the Reserve Bank of India nationalized?

Answer: 01 January 1949

Q2) Dhaka is the capital of the which Country?

Answer: Bangladesh

Q3) Which institution was set up to promote sustainable agriculture and rural development in India?

Answer: NABARD

Q4) Which team did India defeat in the finals to win the Thomas Cup in May 2022?

Answer: Indonesia

Q5) Who was the first woman chief minister of an Indian state?

Answer: Sucheta Kriplani

Q6) Which article gives authority to the President of India to declare a Financial Emergency?

Answer: Article 360

Q7) Who founded the city of Agra in the year 1504?

Answer: Sikander Lodhi

Q8) How many countries does Grand Trunk Road pass through?

Answer: 4

Q9) Who founded the Brahmo Samaj in the year 1828?

Answer: Raja Rammohan Roy

Q10) When is the ‘World Environment Day’ celebrated?

Answer: 05 June

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top