An App-Only Quiz so you need to Install The Amazon App using below link and than search for Funzone section and search for this banner seen above Click it and answer. After Giving All 5 Answers You Will Be Selected In A Lucky Draw By Amazon Quiz.In This Lucky Draw, The Winners Will Be Announced On The Last Date Of The Month Or The 30th Of Every Month

Amazon Prime Day Specials Quiz All Answers to Win ₹50000 Amazon Pay Balance

Q1: How Many Free Deliveries Do Prime Members Get?

Answer 1: Unlimited

Q2: How Much Does A One-Year Prime Membership Cost?

Answer 2: ₹1499

Q3: Which Of These Is NOT A Benefit That Prime Members Get With Their Membership?

Answer 3: Free Hugs For Every Purchase

Q4: Using _, Prime Members Can Enjoy Unlimited Reading Across A Selection Of 1000s Of Popular Ebooks, Comics And More At No Extra Cost. Fill In The Blanks.

Answer 4: Prime Reading

Q5: The Upcoming 2022 Prime Day Sale Will Be For 2 Days. Only Prime Members Will Be Able To Avail Prime Day Offers.

Answer 5: True

Amazon Prime Day Special Quiz Answers to Win Rs.1,00,000

Q1: Which Of The Following Benefits Do Prime Members Get On Their Orders?

Answer 1: All Of The Above

Q2: What Is The Benefit Of Buying An Annual Prime Membership Between 8th-24th July?

Answer 2: Get 15% Cashback Upto Rs. 150 On Prime Day Shopping

Q3: Which Of These Can Prime Members Enjoy As Part Of Prime Day Celebrations?

Answer 3: All Of The Above

Q4: New Product Launches Across Categories On Prime Day Are Exclusive To Buy Only For Prime Members.

Answer 4: TRUE

Q5: When Is Prime Day 2021?

Answer 5: 26 – 27 July


 

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top