To qualify for this giveaay, complete the quiz & add more than $10 equivalent of liquidity into a stable liquidity pool on Liquidity Farming for the first time, and hold the shares in the pool for at least 48 hrs. Earn free crypto by taking quizzes, completing trading tasks, etc.   The rewards will be distributed on a first-come, first-served basis and a maximum of 20,000 eligible participants will be eligible to each receive up to 10 BUSD in vouchers.

How to Participate & Earn Upto 10 BUSD

1) Signup or login to your Binance account  >> ENTER HERE

2) Must complete your KYC verification which is mandatory for collecting rewards.

3) Visit here and join the Binance liquidity farming giveaway promotion.

4) Take the liquidity farming giveaway quiz and submit the correct answers.

5) Add more than $10 equivalent of liquidity into a stable liquidity pool on Liquidity Farming for the first time. Now hold the shares in the pool(s) for at least 48 hours to be eligible for other rewards in the giveaway. Activity period - 24th June 2022, 08:00 AM to 8th July 2022, 23:59 PM (UTC)

Giveaway Rewards and Criteria

Task1: 4 BUSD – Complete this quiz. Add more than $10 equivalent of liquidity into any stable liquidity pool on Liquidity Farming for the first time, and hold the shares in the pool(s) for at least 48 hrs.

Task2: +3 BUSD – Add more than $10 equivalent of liquidity into any innovative liquidity pool on liquidity farming, and hold the shares in the pool(s) for at least 48 hrs.

Task3: +3 BUSD – Add at least $50 equivalent of liquidity in a minimum of three liquidity pools on liquidity farming, and hold the shares in the pool(s) for at least 48 hrs.

Binance Liquidity Farming Quiz All Answers

Q1) Is ‘Liquidity Farming’ a principal guaranteed product?

Answer: Yes

Q2) A user has decided to add liquidity to the BTC/BUSD pool. If the price of BTC is 30,000 BUSD when the user adds liquidity to the pool, what is the impermanent loss incurred if the user decides to remove liquidity when the price of BTC is 33,000 BUSD?

Answer: 20%

Q3) A user has decided to add liquidity to the BTC/ETH pool. If 1 BTC = 30,000 BUSD and 1 ETH =  2,000 BUSD when the user adds liquidity to the pool, what is the impermanent loss incurred if the user decides to remove liquidity when 1 BTC = 33,000 BUSD and 1 ETH = 2,200 BUSD?

Answer: 0%

Binance Liquid Swap Quiz All Answers

Q1) ‘Liquid Swap’ is a product developed on which of the following design principles?

Answer: AMM (Automatic Market Maker)

Q2) Is ‘Liquid Swap’ a guaranteed investment?

Answer: No, a loss may incur

Q3) When you provide liquidity, which of the following views is incorrect?

Answer: Any token can be added

Q4) In the current BUSD / DAI pool, the pool price is 1 BUSD:1 DAI. If you trade 10,000 BUSD into DAI, the system prompts you that there will be a 3% slippage in this transaction. If the transaction is successful, you will lose due to slippage

Answer: ~300 USD

Q5) When you add 100 BUSD to a BUSD / DAI liquidity pool (the current pool ratio is 4:6/ BUSD:DAI), what tokens will you hold (if transaction fee and slippage are not considered)

Answer: A portion portfolio, including 40 BUSD + 60 DAI, and the portion portfolio will change in real-time

Q6) When you remove your tokens back, which of the following views is incorrect

Answer: You can get the same amount of tokens you added

Q7) Which of the following may cause transaction fees

Answer: All of the above

Q8) In ‘Liquid Swap’ for providing liquidity, there are several situations that may cause losses

Answer: All of the above

Q9) ‘Liquid Swap’ is not a guaranteed investment, after providing the liquidity, the maximum loss you may incur is

Answer: More than 50%

Q10) Regarding the number of portions, the portion value, cost per portion, and unrealized profit and loss, which of the following is incorrect

Answer: The number of portions changes in real-time, but the value of portions remains constant

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top