How To Play Amazon Kotex Quiz?

1) Visit the Amazon fun zone quiz page >> ENTER HERE

2) Scroll down below and tap on the Amazon ‘kotex quiz’ banner.

3) Answer all 5 quiz questions correctly and stand a chance to win Rs 5000.

4) You can participate in this quiz only till 5th August 2022, 11:59 pm. 40 randomly selected lucky winners will win Rs 5000 Amazon pay balance.

Amazon Kotex Quiz All Answers

  • Answer 1: 100 years

  • Answer 2: Period Panties

  • Answer 3: 360 Anti-Leakage Wraparound Design

  • Answer 4: Three

  • Answer 5: All of the above
  • Answer 6: All of the above
  • Answer 7: True

Amazon Kotex Quiz All Answers

Q1) How old is brand Kotex?

Answer: 100 years

Q2) Which is the latest launch of Kotex in India?

Answer: Period Panties

Q3) What is innovative about Kotex Overnight Period Panties vs other period products?

Answer: 360 Anti-Leakage Wraparound Design

Q4) Kotex overnight period panties has the absorption power of how many regular pads?

Answer: Three

Q5) 9/10 girls say that Kotex Overnight Period Panties gives them

Answer: All of the above

Q6) Kotex Overnight Period panties is ideal for?

Answer: All of the above

Q7) Kotex Overnight Period Panties come in different waist sizes for a perfect fit

Answer: True

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top