How To Participate In The Kucoin Learn and Earn Quiz?

1) Signup/login to your Kucoin account  >> ENTER HERE

2) Follow the official Kucoin & Casper Twitter account page and  Take the Casper quiz here and submit the answers along with your Kucoin UID. Take the Only1 Web 3.0  quiz here

4) The first 2,000 users who submit the quiz answers will evenly share 250,000 CSPR.

5) Each eligible user can win 125 CSPR (≈$4) on a first come, first served basis. Activity period – from 29th June 2022, 10:00 to 6th July 2022, 10:00 (UTC).

Kucoin Learn & Earn CSPR Quiz All Answers

Q1) What is the name of the Casper Consensus Protocol?

Answer: Highway Protocol

Q2) What month & year was the Casper Mainnet Launched?

Answer: March 2021

Q3) How many validators are currently active and receiving delegations on the Casper Network?

Answer: 100

Q4) Can you build or mint tokens on top of Casper?

Answer: Yes

Q5) What was the first public NFT launched on Casper?

Answer: CasperPunks

Q6) What is the Primary Block Explorer for the Casper Network?

Answer: CSPR.LIVE

Q7) Name one of Casper’s enterprise clients or partners?

Answer: LEDGER (you can type others too

Kucoin Only1 Web 3.0 Social Network Quiz All Answers

Q1) Only1 believes there is a huge potential in a decentralized social platform that pays users for the value they generate. We call this ___?

Answer: Create-to-earn

Q2) What features do Only1 offer?

Answer: All of the above

Q3) What factors affect the APY of a creator staking pool?

Answer: How active the creator is creating quality content

Q4. Access is one of the most adopted utility amongst content creators, Only1’s novel NFT application _____ allow creators to create and sell their NFTs, post exclusive content to their gated community all on ONE platform.

Answer: Memberpass NFTs

Q5. Creators inboxes are always flooded with messages, collaborations invitations and spam messages. Only1’s Web3.0 messenger offers _____ ?

Answer: All of the above

Q6. What utilities do LIKE have?

Answer:  All of the above

Q7. What is Only1’s native token?

Answer: LIKE

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top