Learn, Earn and Share 25000 $CTC

1) Signup/login to your Kucoin account.  >> ENTER HERE

2) Take the quiz and submit the correct answers along with your Kucoin UID.

3) The first 5,000 qualified users with correct quiz answers will evenly share 15,000 CTC.

4) Other qualified users (except for the winners of Pool 1) will evenly share 10,000 CTC. Activity period – from 30th June 2022, 9:00 to 7th July 2022, 9:00 (UTC)

Kucoin Learn & Earn Creditcoin Quiz All Answers

NOTE – Do your research and recheck the answers before submitting it. These answers are for reference purposes only.

Q1) What is Creditcoin?

Answer: A borderless credit investment network

Q2) What is the ecosystem name that represents Creditcoin?

Answer: OpenFi

Q3) Where does the OpenFi ecosystem generate its yield from?

Answer: From real-world global debt investment networks

Q4) What is the primary goal of OpenFi?*

Answer: To connect traditional and decentralized finance together, democratize access to credit investment opportunities and facilitate trust and transparency in emerging market credit investment.

Q5) How much APY does Gluwa’s Fixed-Term Interest Account pay?

Answer: 12-15%

Q6) What is the name of our decentralized bridge?

Answer: Gateway DAO

Q7) What is the meaning of OpenFi?

Answer: Merging TradFi and DeFi through blockchain

Q8) Why Creditcoin?

Answer: It bridges the gap between crypto and real-world lending, allowing anyone to transparently invest in global debt markets

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top