Learn and Earn Assured Crypto Rewards

1) Signup or login to your Binance account >> ENTER HERE

2) Must complete your KYC verification which is mandatory for collecting rewards.

3) Visit the learn & earn quiz page from the Binance app dashboard or visit here.

4) Learn & earn passive income on Binance quiz will go live on 21st July 2022. Take the quiz once it goes live and earn assured crypto rewards.

Learn & Earn Passive Income On Binance Quiz All Answers

Q1) “Locked staking” refers to the process of locking your digital assets on a _ for a certain period of time.

Answer: Proof of Stake blockchain

Q2) With Binance Locked Staking, redemption doesn’t require a certain unlocking period.

Answer: False

Q3) What can you NOT do on Binance Earn?

Answer: Conduct leveraged trading to amply the returns

Q4) Which of the following is a form of passive income?

Answer: Alice stakes her crypto holdings

Q5) What can you do with Binance Earn?

Answer: Select different products to grow your crypto holdings

Q6) What is NOT staking?

Answer: Generate returns by trading your coins

Q7) Once you subscribe to the Locked Staking, interests will be calculated from the following day, and are distributed to your Spot Wallet every day. 

Answer: True

Q8) When the Locked Staking process is complete, the staked assets will be redeemed automatically and returned to your _

Answer: Spot wallet

Q9) Binance Locked Staking’s locking period for different products is the same.

Answer: False

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top