How To Play Amazon Tata Tea Veda Quiz?

1) Visit the Amazon fun zone quiz page >> ENTER HERE

2) Scroll down below and tap on the Amazon ‘Tata Tea Veda quiz’ banner.

3) Answer all 5 quiz questions correctly and stand a chance to win Rs 10000.

4) You can participate in this quiz only till 5th August 2022, 11:59 pm. 20 randomly selected lucky winners will win Rs 10000 Amazon pay balance.

Amazon Tata Tea Veda Quiz All Answers

  • Answer 1: 300 Million

  • Answer 2: Brahmi

  • Answer 3: China

  • Answer 4: Ginger

  • Answer 5: All the above
  • Answer 6: Elachi
  • Answer 7: Cinnamon

Amazon Tata Tea Veda Quiz All Answers

Q1) How many people practice yoga globally?

Answer: 300 Million

Q2) This herb is known to reduces stress and anxiety?

Answer: Brahmi

Q3) Largest Consumer of Tea?

Answer: China

Q4) This herb/spice is considered as a tonic root for over 5000 years & was used treat many ailments

Answer: Ginger

Q5) Which of the following can be associated with Tulsi?

Answer:All the above

Q6) What is Cardomom called in Hindi?

Answer: Elachi

Q7) What is not an ingredient of TTP Tea Veda?

Answer: Cinnamon

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top