To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon. Once you have signed-in to Amazon, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out by Amazon among all the participants who have answered all the Contest quiz questions correctly to choose the winner/s of the Contest. The draw of lots will be carried out at will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 15 participants will be selected as winners by a random draw of lots.. The declared winner(s) will be eligible for winning above mentioned prizes

>> ENTER HERE

Amazon Quiz Today Questions All Answers

Q1. Which city opened the iconic ‘Infinity Bridge’, signifying its unlimited ambitions?

Answer : Dubai

Q2: Merriam Webster chose what word as ‘word of the year for 2021’?

Answer : Vaccine

Q3. Which country recently conferred the Order of the Druk Gyalpo, its highest civilian honour, on Prime Minister Narendra Modi?

Answer : Bhutan

Q4. These animated characters belong to which film series?

Answer : Despicable Me

Q5. Elixir, an alien enthusiast and YouTuber went viral for using this character’s iconic run to raid which military base?

Answer : Area 51

Amazon funzone stars weekly quiz answers today 

Q1. Name the movie that has two intervals?

Answer : Sangam

Q2. Which Hollywood actor was considered for the role of Raj Malhotra in DDLJ?

Answer : Tom Cruise

Q3. Which of the following movies is an official remake of the Korean film, ‘Ode to my father’?

Answer : Bharat

Q4. Name the movie that was nominated for the Best Foreign Film at the Oscars 2002?

Answer : Lagaan

Q5. Finish the quote from Om Shanti Om: “Ek chutki sindoor ki keemat tum kya jaano _______”

Answer : Ramesh Babu

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top