Binance BAND Quiz All Answers to get $10 $BAND for free

1. Create a New Binance Account >> ENTER HERE

2. Tap on the Login or Register on Binance with your Valid Mobile/Email.

3. Verify Your KYC and Go to Your Binance Wallet. Goto Homepage And Click On The Learn & Earn Banner.

4. Tap on the Start Course one by one and Answer the Right one for each Quiz. After Completing The First Quiz Back To The All Quiz Page and Follow The Same Process One By One. Here i Provided All Right Answers

Binance BAND Quiz All Answers 

Q1: All of these concepts are related to Band Token EXCEPT for…

Ans: Cash incentives

Q2: Which sentence is INCORRECT?

Ans: Band Protocol leverages on-chain centralized oracles that link on-chain applications together.

Q3: Which characteristics differentiate Band Protocol from other oracle services?

Ans: Decentralization, maximum customization and flexibility, easy scalability, economical cost, interoperability, and cross-chain

Q4: Which ecosystem(s) has/have partnered with Band Protocol?

Ans: All are correct

Q5: Which of the following IS NOT a use case of the BAND token?

Ans: To secure a discount when requesting data

Q6: Which sentence is CORRECT?

Ans: BandChain’s Delegated Proof of Stake design and BAND token create a decentralized network.

Q7: What network is BandChain on?

Ans: cosmos

Q8: Which characteristic DOES NOT correctly describe BAND Protocol?

Ans: On-chain DeFi protocol

Terms and Conditions

  • Rewards are limited and are available on a first-come, first-served basis. Users can only claim the reward for each course once after completing the quiz.
  • Rewards will be distributed within 48 hours to qualified learners who pass the quiz. Users may check their rewards via Account > Reward Center.
  • Binance reserves the right to disqualify trades that are deemed to be wash trading or illegally bulk registered accounts, self-dealing or display attributes of market manipulation.

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top