Binance Learn and Earn Assured $BTTC Tokens

1) Signup or login to your Binance account >> ENTER HERE

2) Must complete your KYC verification which is mandatory for collecting rewards.

3) Visit the learn & earn quiz page from the Binance app dashboard or visit here.

4) Learn & earn BTTC quiz will go live on 4th August 2022, 07:00 AM (UTC). Take the quiz once it goes live and earn assured $BTTC crypto rewards.

Binance Learn and Earn BTTC Quiz All Answers

Do your research and recheck the answers before submitting it. These answers are for reference purposes only

Q1) “Locked staking” refers to the process of locking your digital assets on a _ for a certain period of time.

Answer: Proof of Stake blockchain

Q2) With Binance Locked Staking, redemption doesn’t require a certain unlocking period. True or false?

Answer: False

Q3) What can you NOT do on Binance Earn?

Answer: Conduct leveraged trading to amply the returns

Q4) Which of the following is a form of passive income?

Answer: Alice stakes her crypto holdings

Q5) What can you do with Binance Earn?

Answer: Select different products to grow your crypto holdings

Q6) What is NOT staking?

Answer: Generate returns by trading your coins

Q7) Once you subscribe to the Locked Staking, interests will be calculated from the following day, and are distributed to your Spot Wallet every day. True or false?

Answer: true

Q8) When the Locked Staking process is complete, the staked assets will be redeemed automatically and returned to your _.

Answer: spot wallet

Q9) Binance Locked Staking’s locking period for different products is the same. True or false?

Answer: False

Binance Margin Quiz All Answers August 2022

Q1) Binance Margin includes cross margin and isolated margin. Which one of the following sentences does not describe their difference?

Answer: They have different interest rates

Q2) Margin level is used to evaluate the risk level of your margin account. How is margin level calculated?

Answer: Margin level = total assets value/(total borrowed value + total accrued interest value)

Q3) Which one of the following events will force you to liquidate?

Answer: The margin level has reached the liquidation level

Q4) How often is margin interest calculated?

Answer: Hourly, at the time of borrowing

Q5) Do you need to borrow manually before trading?

Answer: No, you can use the ‘auto borrow’ function on the trading page

Q6) Which one of the following factors does not affect your maximum borrowing limit?

Answer: The borrowing period

Q7) Which one of the following sentences is correct regarding your borrowing interest rate?

Answer: The borrowing interest rate will change with the market, and the system will notify you when it changes

Q8) In the event of liquidation, how to repay your debts?

Answer: Binance insurance funds will write off your debts

Q9) How to pay the interest fee with BNB in cross margin?

Answer: Transfer BNB to cross margin account and repay manually

Q10) When you receive a margin call notification, what should you do?

Answer: Reduce your position to repay the debt or add more collateral into the margin account

Q11) When trading on Margin, a forced liquidation occurs when the margin risk ratio (total assets/total debts) reaches the liquidation risk ratio. Users are charged a “Liquidation Clearance Fee” in the event of forced liquidation. Which of the following contains the correct description for Liquidation Clearance Fees?

Answer: When the position is forcedly liquidated, a Liquidation Clearance Fee will be charged according to the amount of the assets being liquidated. The system may use all the remaining assets in the margin wallet to complete the liquidation

Q12)  When the margin risk ratio (total assets/total debts) of your margin wallet reaches liquidation risk ratio, which one of the following best describes what will happen?

Answer: All of the above

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top