Binance BTTC Quiz All Answers to Get $10 $BTTC for free

1. Create A Binance Account. >> ENTER HERE

2. Tap On Login/register And Register On Binance With Your Valid Mobile/Email. Verify your KYC and Goto Your Binance Wallet.

3. Goto Homepage and click On The Learn & Earn Banner. Tap On Start Course One By One And Answer The Right Answer For Each Quiz. After completing The First Quiz Back To The All Quiz Page And follow The Same Process One By One. Here i Provided All Right Answers 

Binance BTTC Quiz All Answers 

Q1: “Locked staking” refers to the process of locking your digital assets on a _ for a certain period of time.

Ans: Proof of Stake blockchain

Q2: With Binance Locked Staking, redemption doesn’t require a certain unlocking period. True or false?

Ans: false

Q3: What can you NOT do on Binance Earn?

Ans: Conduct leveraged trading to amply the returns

Q4: Which of the following is a form of passive income?

Ans: Alice stakes her crypto holdings

Q5: What can you do with Binance Earn?

Ans: Select different products to grow your crypto holdings

Q6: What is NOT staking?

Ans: Generate returns by trading your coins

Q7: Once you subscribe to the Locked Staking, interests will be calculated from the following day, and are distributed to your Spot Wallet every day. True or false?

Ans: true

Q8: When the Locked Staking process is complete, the staked assets will be redeemed automatically and returned to your?

Ans: spot wallet

Q9: Binance Locked Staking’s locking period for different products is the same. True or false?

Ans: false

Terms and Conditions

  • Rewards are limited and are available on a first-come, first-served basis. Users can only claim the reward for each course once after completing the quiz. Rewards will be distributed within 48 hours to qualified learners who pass the quiz. Users may check their rewards via Account > Reward CenterBinance reserves the right to disqualify trades that are deemed to be wash trading or illegally bulk registered accounts, self-dealing or display attributes of market manipulation

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top