How To Play Amazon Camera Fiesta Spin & Win?

1) Visit the Amazon fun zone quiz page >> ENTER HERE

2) Scroll down below and tap on the Amazon ‘Camera Fiesta Quiz’ banner.

3) Answer one quiz question correctly and stand a chance to win prizes.

4) You can participate in this quiz only till 23rd August 2022, 11:59 pm. 155 randomly selected lucky winners will get selected prizes.

Amazon Camera Fiesta Spin and Win All Answers

Q1) How many days are there in a week?

Answer: 7

Amazon Liger Quiz All Answers Today

Q1) The name Liger comes from Tiger and what other animal?

Answer: Lion

Q2) Liger marks the film debut of which actor in Hindi cinema?

Answer: Vijay Deverakonda

Q3) In Liger, Deverakonda plays as ___ ?

Answer: Kickboxer

Q4) Marking her debut in Telugu cinema, who was cast opposite Deverakonda?

Answer: Ananya Pandey

Q5) As seen in the trailer, which international celebrity features in Liger?

Answer: Mike Tyson

Amazon Laal Singh Quiz All Answers Today

Q1) Who plays the title role in the film ‘Laal Singh Chaddha’?

Answer: Aamir Khan

Q2) Who plays the role of Rupa D’Souza in ‘Laal Singh Chaddha’?

Answer: Kareena Kapoor Khan

Q3) Laal Singh Chaddha is a remake of which 1994 American film?

Answer: Forrest Gump

Q4) Who plays the role of Mrs. Chaddha, Laal Singh Chaddha’s mother?

Answer: Mona Singh

Q5) The film is set for theatical release on which date, coinciding with Raksha Bandhan & Independence Day?

Answer: 11 August

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top