Take Coinbase HOPR Quiz and Earn $3 HOPR

1) Signup/login to your Coinbase account. >> ENTER HERE

2) Go to learn & earn section from the menu, there you will get all live quizzes.

3) Take the learn & earn HOPR quiz to earn assured $3 worth of HOPR.

Coinbase Learn & Earn HOPR Quiz Answers

Q1) What function of the HOPR protocol’s messaging layer is known as “hopping”?

A.Routing data through multiple nodes to protect the privacy of the sender and receiver

B.Transferring cryptocurrency through multiple wallets.

C.Sending data from one blockchain to another.

D.Routing data through multiple blockchains.

Answer: (A) Routing data through multiple nodes to protect the privacy of the sender and receiver

Q2) How can token holders earn HOPR NFTs to boost their staking rewards?

A.By participating in HOPR’s testing, governance and promotional activities.

B.By staking your assets in a liquidity pool on the HOPR network.

C.By designing smart contracts for HOPR users.

D.By running a decentralized exchange on the HOPR network.

Answer: (A) By participating in HOPR’s testing, governance and promotional activities

 

Q3) What does HOPR envision for the future?

A.Expanding its use case across various industries and creating a DAO.

B.Becoming the leading NFT marketplace.

C.Electing a central authority to make all decisions for the network.

D.Creating a web3 social media platform.

Answer: (A) Expanding its use case across various industries and creating a DAO

Coinbase Learn & Earn ALEPH Quiz Answers

Q1) What is Aleph.im?

A. A decentralized cloud computing network

B. An NFT minting platform

C. A decentralized application

D. layer-1 blockchain

Answer: (A) A decentralized cloud computing network

Q2) What problem is Aleph.im solving?

A. Providing the power to fully decentralize applications

B. Make all existing tokens cross-swappable

C. Smart contract creation

D. Facilitate communication between blockchains

Answer: (A) Providing the power to fully decentralize applications

Q3) What can the ALEPH token be used for?

A. To access computing and storage resources

B. To connect to new blockchains

C. To setup sidechains

D. To access GPU computing

Answer: (A) To access computing and storage resources

Coinbase Learn & Earn ALEPH Quiz Answers

Q1) What is Aleph.im?

Answer: (A) A decentralized cloud computing network

Q2) What problem is Aleph.im solving?

Answer: (A) Providing the power to fully decentralize applications

Q3) What can the ALEPH token be used for?

Answer: (A) To access computing and storage resources

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top