How To Play KBC IDFC First Bank Quiz Daily and WIN ?

1) Download or update the Sony Liv app.Click Here

2) Open the app, log in to your account, and search for the KBC Quiz banner.

3) Tap on the daily quiz option and play daily to add more points to your score.

4) For every correct answer you will earn 100 points, total 1000 points daily. KBC IDFC first bank daily quiz answers are given below.

5) Along with daily quiz you can play KBC Play Along at 9 pm daily from Mon to Sat. Scoring points and getting ahead on the leader board will earn you exciting prizes. You can check the prizes thet you have won in the ‘my earnings’ section.

KBC IDFC First Bank Quiz Answers Today- 22 August

Q1) Who among the following authors is the only one to win the ‘Booker of Bookers’ prize?

Answer: Salman Rushdie

Q2) With how many neighbouring countries does India share its land border with?

Answer: 7

Q3) IDFC FIRST Bank sponsors which of the below marathons?

Answer: All of the above

Q4) Which of the following freedom fighters presided over the 1st session of Congress conducted in Mumbai (then Bombay) in 1885?

Answer: Womesh Chandra Bonnerjee

Q5) For which of the following movies did Amitabh Bachchan lend his voice as a narrator?

Answer: Lagaan

KBC IDFC First Bank Quiz Answers Today - 19 August

Q1) Which of the following is the highest waterfall in India?

Answer: Kunchikal Falls

Q2) Which country won the FIH Women’s Hockey World Cup in July 2022?

Answer: Maharashtra

Q3) Which of the below deposit facilities does IDFC FIRST Bank provide?

Answer: All of the above

Q4) Who is referred to as ‘The Father of Internet’ in India, who passed away in July 2022?

Answer: Brijendra K Syngal

Q5) In 2019, Vicky Kaushal won the National Film Award for Best Actor for which film?

Answer: Uri: The Surgical Strike

KBC IDFC First Bank Quiz Answers Today - 18 August

Q1) In which district of Uttar Pradesh did the Chauri Chaura Movement take place?

Answer: Gorakhpur

Q2) Which of the following is the largest river delta in the world in terms of its size?

Answer: Ganga Brahmaputra Delta

Q3) Children of which of the following species are known as Blackbacks?

Answer: Gorillas

Q4) According to the Sample Registration Survey which Indian state had the highest life expectancy rate between 2013-17?

Answer: Kerela

Q5) What was Ranbir Kapoor’s debut film as an actor?

Answer: Saawariya

KBC IDFC First Bank Quiz Answers Today - 17 August

Q1) Which of the below loans does IDFC FIRST Bank offer?

Answer: All of the above

Q2) The popular T.V. series ‘Squid Game’ was produced in which country?

Answer: South Korea

Q3) ‘Lotia’ is the regional music associated with which of the following Indian states?

Answer: Rajasthan

Q4) Which of the following Bollywood actor’s original name is Rajeev Hari Om Bhatia?

Answer: Akshay Kumar

Q5) The famous monument ‘Sanchi Stupa’ is associated with which of the following religions?

Answer: Buddhism

KBC Quiz Answers Today -  16 August

Q1) Which state government has partnered with the United Nations Development Programme (UNDP) for Data in Climate Resilient Agriculture (CRA)?

Answer: Telangana

Q2) Which company has developed a new graphics dynamic random access memory (DRAM) chip with a faster speed and improved power efficiency in July 2022?

Answer: Samsung Electronics

Q3) Who has been appointed as the new MD and CEO of the National Stock Exchange (NSE) in July 2022?

Answer: Ashish Kumar Chauhan

Q4) According to the Sample Registration Survey which Indian state had the lowest life expectancy rate between 2013-17?

Answer: Uttar Pradesh

Q5) Which of the following days is observed as “World Water Day”?

Answer: 22nd March

KBC IDFC First Bank Quiz Answers Today - 15 August

Q1) On which day was the National Emblem of India adopted?

Answer: 26th January 1950

Q2) Who is IDFC FIRST Bank’s brand ambassador?

Answer: Amitabh Bachchan

Q3) Prime Minister Narendra Modi inaugurated the revamped Baba Baidyanathdham temple area in which state under the Prasad scheme of the Ministry of Tourism?

Answer: Jharkhand

Q4) Which Indian city has been listed by TIME magazine in its list of the ‘World’s greatest places’ of 2022?

Answer: Ahemdabad

Q5) Pope Francis has inducted how many women to a previously all male committee that advises him in selecting the world’s bishops?

Answer: 3

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top