Play Tata 1mg Quiz & Win Offers

1) Download or update the Tata 1mg app. Signup using mobile number and email id 

3) You must have a valid registered account on the platform and log in to the same.

4) Visit the link given below to take the Tata 1mg quiz-a-tomy contest.

5) Enter your email address, and quiz-a-tomy answers and submit them.

6) You need to submit the answer with a valid email id registered with Tata 1mg.

7) Tata 1 mg quiz-a-tomy contest period – 8th August to 12th August 2022.

8) Lucky winners will win exciting offers of up to ₹400 on medicine orders on Tata 1mg.

Tata 1mg Quiz Answers

Q1) Pick the most common symptom of typhoid fever?

Answer: Stepladder fever

Q2) Which of these is helpful when suffering from a runny nose?

Answer: Rest and plenty of fluid intake

Q3) Which amongst these is the best source of Vitamin C?

Answer: Star fruit

Q4) During monsoon, you should avoid green, leafy vegetables!

Answer: True

Q5) If given proper care and attention, you can avoid

Answer: All of the above

Q6) We all know that mosquitos spread malaria! But, do you know the causative germ behind it?

Answer: Protozoan parasite

Q7) Constipation, sure is no fun. Which among these helps in providing relief from constipation?

Answer: Fiber rich food

Q8) What is your best bet to save yourself from monsoon illnesses?

Answer: Both of them

Q9) High fever and muscle aches shouldn’t be ignored! These can also be symptoms of?

Answer: Malaria

10) What is the major cause of acne during the monsoon?

Answer: All of the above

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top