How To Participate & Win Free Prizes

1. Play Flipkart TV Quiz Contest >> ENTER HERE

2. Total 4 Flipkart TV Quiz Contests

3. Answer All Question Correctly. Lucky Winners will Win Free Exciting Prizes.


Play Flipkart Sony TV Quiz Contest >>PLAY HERE

1. What is the name of the newly introduced User Interface in Sony 43X74K?

Answer: Google TV

2. How many movies & Tv episodes are available on Sony 43X74K TV?

Answer: 700,000+

3. What is the watchlist in Sony 43X74K TV?

Answer: Search & select on phone and watch it on TV

4. Sony 43X74K supports which of the following?

Answer: Alexa & Google Assistant (Ok Google) both

5. Sony 43X74K is powered by which powerful processor that upscales pictures to a life-like experience?

Answer: X1 4K Processor

6. Name the colour technology in Sony 43X74K TV?

Answer: Live Colour

7. Is phone screen casting available on Sony 43X74K TV?

Answer: For Android & IOS both the devices

You got the answers correct. You Stand a chance to win a Sony 43X74K TV*

Play Flipkart iFFALCON TV Quiz Answer's >> PLAY HERE

1. iFFALCON is the technology brand for youth from TCL group that ranks 2nd in the global TV sales

Answer: Yes

2. What is the OS of iFFALCON 4K U62 TV?

Answer: Google TV

3. iFFALCON 4K U62 TV comes with

Answer: 2*12W Speakers

4. What's special about the iFFALCON Smart U62 TV?

Answer: All the above

5. What is the RAM and ROM of iFFALCON 4K U62 TV ?

Answer: 2GB RAM/ 16GB ROM

You got the answer correct. You Stand a chance to win a iFFALCON 4K UHD TV*. *T&C Apply

Play Flipkart LG TV Quiz Contest Answers >> PLAY HERE

1. What is the name of LG's OS?

Answer: WebOS

2. LG's Magic Remote has an unique feature called?

Answer: Point & Scroll

3. _____________ is LG OLED's superior display technology?

Answer: Self - LIT Pixels

4. Self-LIT pixel technology in OLED produces infinite contrast & ____________

Answer: Super Black 


Play Flipkart CooCaa TV Quiz Answer's >>PLAY HERE

1. How many years of warranty does COOCAA Google TVs offer?

Answer: 3 Years

2. What makes COOCAA Google TVs better than Android TVs?

Answer: All of the above

3. What is the name of COOCAA Google TV Series?

Answer: Y72 Series

4. What is the name of COOCAA model with 80 cm size & Coolita Operating System?

Answer: 32S3U-Pro

5. How many size variants does COOCAA Google TV come in?

Answer: 3

You got the answers correct. You Stand a chance to win a Coocaa 4K UHD TV*

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top