To be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon. Once you have signed-in to Amazon, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out by Amazon among all the participants who have answered all the Contest quiz questions correctly to choose the winner/s of the Contest. The draw of lots will be carried out at will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 15 participants will be selected as winners by a random draw of lots.. The declared winner(s) will be eligible for winning above mentioned prizes

>> ENTER HERE

Amazon Quiz Today Questions All Answers

Question 1 – Who not too long ago mentioned: “I have never liked the word retirement. The best word to describe what I’m up to is evolution.”?

Answer – Serena Williams

Question 2 – What is the theme of Atal bridge – the newly opened foot over bridge over Sabarmati river?

Answer – Kites

Question 3 – Which nation is ready to commemorate 200 years of independence from Portugal?

Answer – Brazil

Question 4 – Which subcategory of this journey sport appeared within the olympics?

Answer – Slalom

Question 5 – Where does this water sport originate from?

Answer – Hawaii

Amazon October Edition Quiz All Answers to Win 25000

Q1: Which World-Famous Indian Political And Spiritual Leader Was Born On The 2nd Of October?

Answer 1: Mahatma Gandhi

Q2: When Was Bill Gates, Who Was Once Upon A Time The Richest Person In The World, Born?

Answer 2: 28th October

Q3: When Is Halloween Celebrated?

Answer 3: 31 October

Q4: In Common Years, October Begins On The Same Day Of The Week As Which Month?

Answer 4: January

Q5: When It’s October, What Season Is It In The Northern Hemisphere?

Answer 5: Autumn

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top