Complete Flipkart Challenge and Win Free Super Coins

1) Download or update the Flipkart app >> ENTER HERE

2) Open the app, log in to your account and tap on the ‘supercoin’ section.

3) Go to ‘earn coin’ and tap on the challenges icon given at the top of the screen.

4) There you will get all Flipkart live challenges. Tap on ‘BBD electronics‘ challenge.

5) Complete all the given tasks one by one and get free 4 super coins instantly.

Flipkart BBD Electronics Quiz All Answers

Q1) Square has how many sides

Answer: 4

Q2) Sun rises in

Answer: East

Q3) What is Diwali also known as?

Answer: Festival Of Lights

Q4) How many months have 31 days?

Answer: 7 Months

Q5) How many zeros are there in one hundred thousand?

Answer: 5

Q6) How many years are there in a century?

Answer: 100

Q7) Which country is home to the kangaroo?

Answer: Australia

Q8) In which of the following festivals are boat races a special feature?

Answer: Onam

Q9) What is the name of a shape with 5 sides?

Answer: Pentagon

Q10) In which State is the religious festival Ganesh Chaturthi celebrated with gusto?

Answer: Maharashtra

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top