Scan POAP QR Code & Claim NFT Mystery Box

1) This activity is exclusive for on-site attendees of Binance Blockchain Week Paris 2022. >> ENTER HERE

2) Each one can claim a POAP NFT mystery box on a first-come, first-served basis.

3) During the onsite activities attendees can scan the POAP QR code to claim POAP NFT mystery box.

4) The POAP NFT is a special memento that serves as verifiable proof of attendance at the event.

5) On-site attendees will be able to claim one of these NFTs: Gold POAP, Silver POAP, or Bronze POAP.

Activity Period: From 14th September 2022, 08:30 to 16th September 2022, 16:15 (UTC).

Join Binance Live & Claim POAP NFT Mystery Boxes

1) This activity is exclusive to virtual attendees of Binance Blockchain Week Paris 2022.

2) Virtual attendees can join Binance Blockchain Week Paris 2022 Livestream on Binance Live.

Binance Blockchain Week Paris Day 114th September 2022, 08:30 – 16:15 (UTC)Link
Binance Blockchain Week Paris Day 215th September 2022, 08:15 – 16:15 (UTC)Link

3) Each user who joins the live stream on Binance Live can claim POAP NFT mystery boxes.

4) POAP NFT mystery boxes will be available in limited amounts and on a first-come, first-served basis.

5) Virtual attendees will be able to claim one of these NFTs: Gold POAP, Silver POAP, Bronze POAP, or Titanium POAP.

6) Users with Gold, Silver and Bronze POAP NFTs will receive 20, 40, and 120 activity points respectively. 

7) These points can be used at the ‘live activity center’ at Binance Live for the redemption of BUSD vouchers, NFTs, and virtual gifts.

Activity Period: From 14th September 2022, 08:30 to 15th September 2022, 16:15 (UTC).

Note: For more information related to this event do visit Binance’s official website. You can find your Mystery Boxes via Binance NFT Marketplace > User Center > Mystery Box  For NFT rewards, you can check your rewards via Binance NFT Marketplace > User Center.

Binance Welcome to Crypto Quiz Answers

Q1) What is a cryptocurrency?

Answer: A cryptocurrency is a form of digital cash that enables individuals to transmit value in a digital setting.

Q2) The main benefit of keeping your crypto in a non-custodial wallet is that you won’t lose your crypto if you forget your password. (True or false?) 

Answer: False

Q3) BNB Smart Chain and Ethereum network are different networks, similar to various banks. We need to select the correct deposit address to make a deposit. What steps should you follow to deposit your crypto into Binance? 

Answer: Check if Binance supports the token you are depositing > Select a deposit network that the withdrawal platform supports > Retrieve the deposit address from Binance > Proceed to deposit with the deposit address > Check and verify your deposit after the transaction has been processed on-chain.

Q4) I have noticed that my Ethereum and BSC wallet addresses are identical. However, it doesn’t matter if I choose to transfer my crypto asset to any of these two networks. (True or false?)

Answer: False

Q5) Why KYC(Know Your Customer) matters? 

Answer: Select all the options

Binance Learn & Trade STG Quiz Answers

Q1) Which chain(s) does Stargate currently support for ETH transfer?

Answer: All of the above

Q2) Which algorithm does Stargate use to solve the bridge trilemma?

Answer: Delta Algorithm

Q3) Which of the following statements is NOT one of the main characteristics of Stargate?

Answer: Wrapped Assets: You will get wrapped assets on the destination chain when you perform a transfer and you can redeem your wrapped assets with an additional swap.

Q4) Which of the following statements is NOT true if you transfer tokens on stargate.finance?

Answer: You need more than one transaction to complete a native asset swap on Stargate.

Q5) Stargate supports liquidity withdrawal from a remote chain different from the original chain where deposit occurs. If you deposit USDC on Polygon, which of the following options would be possible for you to receive your assets when you remove liquidity?

Answer: All of the above

Q6) Which of the following statements is NOT true about Stargate DAO governance?

Answer: OveSTG is the unit of Stargate governance voting power. It is received by staking locked Stargate tokens and is non-transferable.

Q7) Which of the following statements is NOT true about rewards on Stargate?

Answer: If there are no STG emissions on a certain chain, liquidity providers on that chain don’t have rewards.

Q8) Stargate is an omnichain liquidity transfer layer. dApps can integrate with Stargate easily. What kind of applications can be built on top of Stargate?

Answer: All of the above

Binance Learn & Earn Highstreet Quiz Answers

Q1) What is HIGH token’s maximum supply?

Answer: 100 million

Q2) Which region will the next Highstreet’s IHO be based on?

Answer: Animoca Archipelago

Q3) Which platform can the current stage of Highstreet be played on?

Answer: PC & VR

Q4) Which area does Highstreet stand out from other Metaverses?

Answer: All are correct

Q5) Highstreet’s apparel collection with 8-bit is available for purchase from real-life department stores. True or false?

Answer: True

Q6) Who’s able to purchase lands and become a land owner from Highstreet?

Answer: Brands

Q7) Which ecosystem(s) is HIGH token on?

Answer: Ethereum

Q8) What are the feature(s) of Highstreet Homes?

Answer: All are correct

Q9) Which centralized exchanges can $HIGH tokens be purchased from?

Answer: Binance, Coinbase, Crypto.com

Q10) Highstreet’s Phygital items can only be purchased online.

Answer: False

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top