Steps To Take The Binance Learn and  Stake Quiz

1. Signup or login to your Binance account >> ENTER HERE

2. Go to the Binance learn and stake DOGE quiz page from here or from the Binance app.

3. Read the articles and watch the videos that are given and then take the quiz.

4. Submit the quiz answers from 2nd November 2022, 09:00 AM (UTC).

5. You will receive 4 DOGE coins that will be automatically staked for 150 days. Rewards are limited and are available on a first-come, first-served basis.

Binance DOGE Quiz All Answers

The quiz will go live on 2nd November 2022 at 09:00 AM (UTC).

Question 1: Dogecoin is created by programmers Billy Markus and Jackson Palmer.

Answer: True

Question 2: Dogecoin can be used to ___.

Answer: All are correct

Question 3: Dogecoin is an open-source cryptocurrency stemming from a fork of ___.

Answer: Litecoin

Question 4: Which of the following is true?

Answer: Dogecoin has no supply limit

Question 5: Dogecoin is mined using Proof-of-Stake.

Answer: False

Question 6: The Dogecoin community raised over $30,000 worth of DOGE for the Jamaican bobsled team to attend the Sochi Winter Olympics in __.

Answer: 2014

Question 7: The Dogecoin community has earned a reputation for ___.

Answer: Charitable contributions

Question 8: Dogecoin is used as a tipping system on Reddit to reward content creators.

Answer: True

Question 9: Dogecoin is based on a meme?

Answer: True

Question 10: Many Dogecoin enthusiasts see the removal of supply limit as a good choice, because it ___.

Answer: Encourages the spending of the coin and stops early adopters from profiting disproportionately

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top