Binance Learn And Trade GMX

1) Click here to participate in the Binance learn and trade GMX activity. >> ENTER HERE

2) Complete a net deposit of at least 5 GMX or trade of at least 8 GMX (buys and sells).

3) Eligible GMX spot and margin trading pairs: GMX/USDT, GMX/BTC, GMX/BUSD.

4) Take the quiz and complete it, quiz answers are given below.

5) Eligible users will share $75,000 prize pool in GMX token vouchers.

6) Rewards will be distributed within two weeks after the activity ends.

Binance Learn And Trade GMX Quiz All Answers

Question 1: What is the GMX Protocol all about?

  • Decentralized leverage trading
  • NFTs
  • Stablecoins

Answer: Decentralized leverage trading

Question 2: What is the maximum leverage on the platform?

  • 30.50x
  • 25x
  • 15x

Answer: 30.50x

Question 3: Which tokens can you trade on GMX?

  • SOL/ETH/XRP
  • ETH/BTC/UNI/LINK/AVAX
  • BTC/ETH/BNB/DOGE

Answer: ETH/BTC/UNI/LINK/AVAX

Question 4: What is GLP?

  • A stablecoin
  • A token that gives you governance power
  • The liquidity provider token of the GMX protocol

Answer: The liquidity provider token of the GMX protocol

Question 5: What does Tier 3 of the GMX referral program give you as rewards?

  • 10% of your referred volume paid out in ETH/AVAX
  • 15% of your referred volume paid out in ETH/AVAX, and 5% in esGMX
  • Nothing

Answer: 15% of your referred volume paid out in ETH/AVAX, and 5% in esGMX

Question 6: What benefits do you get when trading on GMX?

  • Trade on-chain from your own wallet
  • deep liquidity
  • no scam-wicks

Answer: Select all 3 options

Question 7: What does staking your GMX do?

  • Give you governance power
  • Increase the GLP APR
  • Gives you 30% of all protocol fees paid out in ETH/AVAX

Answer: Gives you 30% of all protocol fees paid out in ETH/AVAX

Question 8: Can you perform a swap trade on GMX?

  • IGO Yes, you can swap between all assets in the GLP pool and pay low fees
  • No, you can only leverage trade on GMX

Answer: IGO Yes, you can swap between all assets in the GLP pool and pay low fees

Question 9: What is the name of the GMX community NFT project?
  • Good Morning Xcitement
  • GMX Blueberry Club
  • Bored Moderators Chess Club

Answer: GMX Blueberry Club

Question 10: What is the name of the podcast hosted by community members?

  • The Joe Rogan Experience
  • The GMX Fireside Chat
  • The Blueberry Podcast

Answer: The Blueberry Podcast

Question 11: How are decisions made on the GMX platform?

  • Discussions on governance forums and a GMX voting snapshot to make the final decision
  • Twitter Space hosted by the core contributors
  • The community cannot make decisions

Answer: Discussions on governance forums and a GMX voting snapshot to make the final decision

Post a Comment

No Spam or Abusive Language Please... All Comments with external links will be marked as Spam.. Thanks Admin@FforFree.net

 
Top