Download and install the Amazon App from Google Play Store Open the Amazon App and Register.  log in or create a new account to play the Amazon quiz. Go to the homepage and scroll down in the Amazon app >> Offers Section You can also join the quiz to do this Menu >> Programs and Features >> FunZone. Here, you will just click on the Amazon Quiz Banner & tap on the “Start” button to play the quiz Step 6: Attempt the five questions correctly to win exciting prizes and entry the lucky draw

Amazon Quiz All Answers Daily Funzone December 17th 2022

For December 18th 2022 Amazon Quiz All Answers >> VISIT HERE

Question 1: What are Olympic medals made of?

Answer: All of the above

Question 2: The northern lights are also known as the aurora borealis, occur in which location?

Answer: Norway

Question 3: What is the hardest natural substance in the world?

Answer: Diamond

Question 4: Guess this Nobel peace prize winner.

Answer: Malala Yousafzai

Question 5: Who is this 19 years old environmental activist?

Answer: Greta Thunberg

Amazon FZ Coins Quiz Answers Today - Daily Quiz

1. How many times can 5 go in to 15?

Answer – 3

2. Where do you get sugar from?

Answer – Sugarcane

3. Which is the closest star to the Earth?

Answer – Sun

4. What colors are the spots on a common ladybug?

Answer – Black

5. What is the group of stars called that form an imaginary picture?

Answer – Constellation

Post a Comment

 
Top