Download and install the Amazon App from Google Play Store Open the Amazon App and Register.  log in or create a new account to play the Amazon quiz. Go to the homepage and scroll down in the Amazon app >> Offers Section You can also join the quiz to do this Menu >> Programs and Features >> FunZone. Here, you will just click on the Amazon Quiz Banner & tap on the “Start” button to play the quiz Step 6: Attempt the five questions correctly to win exciting prizes and entry the lucky draw

Amazon Quiz All Answers Daily Funzone December 19th 2022

For December 20th 2022 Amazon Quiz All Answers >> VISIT HERE

Question 1: In 2022, who became the first woman president of Indian Olympic Association?

Answer: PT Usha

Question 2: What is the plural of sheep?

Answer: Sheep

Question 3: How many grams is a kilogram?

Answer: 1000

Question 4: Which is this wonder of the world located in Egypt?

Answer: The pyramid of Giza

Question 5: One of the seven wonders, Petra is located where?

Answer: Jordan

Amazon FZ Coins Quiz Answers Today to Win 20 FZ Coins

Q1: Name The Disney Character Who Flies Sitting On A Carpet

Answer 1: Aladdin

Q2: When Is Valentine’s Day Celebrated?

Answer 2: 14th February

Q3: Name The Bird Which Can Mimic Humans

Answer 3: Parrot

Q4: Who Wrote The Book India Wins Freedom?

Answer 4: Abul Kalam Azad

Q5: Upanishads Are Books On?

Answer 5: Philosophy

Post a Comment

 
Top