An App-Only Quiz after Amazon Login using below link goto funzone section wehre your will See 5 Questions You need to Answer all 5 Questions. Daily Answers Are Available On Our Site Or via Telegram. After Giving All 5 Answers aou will Be Selected for a Lucky Draw by Amazon . The Winners will be announced on The Last Date of the Month Or The 30th of every Month.

Amazon Republic Day Quiz Answers Today to Win 10000 Pay Balance

Q1: Who Was First President Of India?

Answer 1: Dr. Rajendra Prasad

Q2: How Much Time It Took To Create Constitution Of India?

Answer 2: 2 Years, 11 Months, 18 Days

Q3: Who Is Also Known As Iron Man Of India?

Answer 3: Sardar Valabhai Patel

Q4: How Many Fundamental Duties Are Written In Constitution Of India?

Answer 4: 11

Q5: Which Is National Fruit Of India?

Answer 5: Mango

Amazon Republic Day Pictionary Quiz Answers Today to Win 20000 Pay Balance

Q1: Who Unfurls The Flag In Republic Day Ceremony?

Answer 1: President

Q2: Identify This Place Where Republic Day Parade Starts?

Answer 2: Rashtrapati Bhavan

Q3: Name This Leader Who Is Famously Known As Netaji?

Answer 3: Subhas Chandra Bose

Q4: Identify This Freedom Fighter Who Said ‘Swaraj Is My Birthright, And I Shall Have It’?

Answer 4: Bal Gangadhar Tilak

Q5: Identify This Ceremony That Marks The End Of Republic Day Celebrations

Answer 5: Beating Retreat

Terms & Condition  Contest Is Available Only To India And Indian Users. This Contest Is Available Only For Consumers/Customers Not For Resellers/Affiliates. The Contest Starts On 22nd January 2023. To Participate In This Contest Your Age Must Be 18+ Years. You Should Have a Valid Proof Of Identity and Age In The Form Of A Copy Of A Pan Card / Voter ID / Passport. You Need To Complete Your KYC Verification Rewards Will Be Delivered/Credited To Winners Before Month’s End (30th Of Each Month). All The Rewards (Amazon Pay Balance/Coupons) Is Valid For 1 Year So You Need To Use It Before It Expires

Post a Comment

 
Top