How much do you know about OnePlus Stories, Tech and more? Pick a topic and win prizes. Complete all Stan pop quizzes over 6 days for a chance to win a FREE OnePlus 11.


OnePlus 11 5G STAN POP QUIZ CONTEST ANSWERs

Q1: Which OnePlus smartphone had the Cyberpunk edition?

Answer: OnePlus 8T

Q2: Which of the following Audio is co-branded with Steven Harrington?

Answer: OnePlus Buds Z

Q3: Which of the following automotive brand has co-branded with OnePlus?

Answer: McLaren

Q4: Which brands have OnePlus Co-Branding with?
Cyberpunk
Star Wars
JCC+
Answer: All of the above

Q5: We launched OnePlus 6 x Marvel Avengers Limited Edition during the release of which Avengers movie?

Answer: Avengers Infinity Wars

OnePlus 11 5G STAN POP QUIZ CONTEST All ANSWERs

Q1: What's the name of the membership program by OnePlus?

Answer: Red Cable Club

Q2: Which is the country where Red Cable Club launched first?

Answer: India

Q3: What is the name of the virtual currency that we have on Red Cable Club?

Answer: RedCoins

Q4: What benefits can I receive as an RCC member?
Discount coupon
Third-party Benefits
Early Access Sale

Answer: All of the above

Q5: Which of the following are the usage scenarios of RedCoins?
Price deduction
Product redemption
Participation in activities

Answer: All of the above

Rewards will be distributed in the following manner: All participants will be rewarded with 50 RedCoins after completing the 1st, 2nd, 3rd, 4th and 5th set of quizzes. After finishing the 6th quiz, the participant will either get a OnePlus 11 5G, a pair of OnePlus Buds Pro 2 or nothing.  Prizes can be redeemed on oneplus.in or the OnePlus Store app. Contest Duration - campaign will be live on oneplus.in from 03:30 PM (IST) on 9th January 2023 to 03:30 PM (IST) on 14th January 2023

Post a Comment

 
Top