How to Earn FZ Coins and Win assured  ₹200 Amazon Pay balance

1. Open  Amazon fun zone quiz page >> ENTER HERE

2. Now go to the play and earn FZ coins section.

3. You get four quizzes: daily jackpot, daily quiz, weekly jackpot, and weekly quiz.

4. Play one by one quiz daily and collect FZ coins every day

5. You can earn up to 115 FZ coins daily by playing these games.  You can redeem your coins as free Amazon pay balance rewards.Amazon pay balance will be credited to your account within 48 working hours Note: FZ coins expires on 31st January 2023. 

Amazon FZ Coins Daily Quiz Answers

Q1. Which country has the largest population??

Answer: (A) China

Q2. Which is the biggest planet in our Solar System?

Answer: (B) Jupiter

Q3. Which is the largest ocean in the world?

Answer: (C) Pacific Ocean

Q4. Which company is the largest chocolate manufacturer in the United States?

Answer: (A) Hershey’s

Q5. Which is the largest internal organ in the human body?

Answer: (C) Liver

FZ Coins Daily Jackpot Answers

Q1. What do you call a group of wolves?

Answer: (A) A pack

FZ Coins Weekly Quiz Answers

Q1. Which was the first match in the 2022 FIFA World Cup to be settled via a penalty shootout?

Answer: (A) Japan vs Croatia

Q2. Who was the last host nation to win the men’s FIFA World Cup?

Answer: (B) France

Q3. In which of these years did the defending champions go out in the group stage of the FIFA World Cup?

Answer: (D) All of these

Q4. Which of these teams last played at the men’s FIFA World Cup in 1938?

Answer: (B) Cuba

Q5. Who was the coach of the German team that won the 2014 FIFA World Cup?

Answer: (B) Joachim Low

FZ Coins Weekly Jackpot Answers

Q1. Which nation has won the most Football World Cups??

Answer: (D) Brazil

Post a Comment

 
Top