How To Take The Binance Algo Quiz?

1. Login and Visit quiz page from the Binance  website >> ENTER HERE

2. Login to your account via mobile number or your email id.

3. Watch the videos and read articles on Algorand blockchain network.

4. Complete the quiz on December 7 at 09:00 UTC.. Win an assured ALGO token cash voucher within 48 hours.

Binance ALGO Quiz All Answers

Q1) Algorand has a Governance Program that allows the community to vote on measures that impact the future of the blockchain. True or false?

Answer: True

Q2) What is the total supply of ALGO tokens?

Answer: 10 billion

Q3) What is the minimum stake needed to run a validator node in Algorand’s PPOS consensus mechanism?

Answer: 0.1 ALGO

Q4) Silvio Micali, founder of Algorand, is famous for being the co-inventor of which of the following technologies?

Answer: All are correct

Q5) Which of the following companies are building NFT and Web3 projects on Algorand?

Answer: All are correct

Q6) For each round, the network selects:

Answer: The block proposal with the lowest VRF hash

Q7) How fast is an Algorand block?

Answer: 3.7 seconds

Q8) How much does it cost to send a transaction in Algorand?

Answer: 0,001 ALGO

Q9) How many transactions per second (TPS) can Algorand process?

Answer: 6,000

Q10) What is Algorand’s consensus mechanism?

Answer: Pure Proof-of-stake (PPoS)

Post a Comment

 
Top